Restaurante e Pizzaria Ciao Milano no Chiado em Lisboa Portugal

Paramos no restaurante, pois, o City Tour Yellow Bus Tours nos deixou longe do hotel.

Ao caminhar este ficava próximo ao hotel. Como era 19 h e o sol se põe em Maio por volta das 20 h, achamos por bem ficar perto do hotel.

 

Fotos

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Degustação

Bacalhau a Lagareiro com Batata ao Murro – € 13,95

Bacalhau com Natas (prato do dia) – € 7,95

Serradayres 37 cl – € 6,50

Água Narural 50 cl – € 1,50

O Bacalhau não é de boa qualidade, enfim, um restaurante mediano.

 

Arquitetura

Tradicional.

 

Música

Não há.

 

Avaliação de Parceiros

Tripadvisor

1.595 de 3.654 restaurantes

 

Karl M (colaborador nível 5): My wife and I decided to get out the rain and cold weather we should have lunch here. We tried local Portuguese food for the first time. I ordered grilled cod and my wife ordered mixed seafood stew. Both portions were large and the stew was probably the best of the two. The meals were tasty and with a half bottle of local wine we had a nice lunch.

Lovelorent (colaborador nível 6): Ate here on our second day in town. This restaurant is on a pedestrian street with a couple of dozen open-air eateries, one after another. Service was good, but at Portuguese speed, of course. I had a boiled cod dish and my wife had a well presented tuna salad plate, which she said was delicious. My cod was bland, and full of bones. Apparently that is the way the Portuguese serve their fish, with bones. We shared a Doce Avo (a “cream” ice-cream) for dessert. Which was good. Overall the experience was OK

 

Estacionamento

Não há.

 

Atendimento

Pedro. Cortês sob todos os aspectos. Ao servir areou o vinho para o mesmo abrir, foi o primeiro garçom a fazer isso. Ele indica como típicos do restaurante: Mista de Peixe (44,95 €) serve duas pessoas ou Massada de Peixe (Salmão, Cherne e Cação) 1 pessoa € 18,95 2 pessoas € 36,95

 

 

Internet

Facebook : Ciao Milano

 

You Tube

 

Anand Rao e Agnes Adusumilli

Editores do Cultura Alternativa